Het is

Alweer 2020. De tijd vliegt en dat klopt, want zoals mijn vader het al zei, de tijd glipt als los zand door je vingers en daarmee had hij volkomen gelijk.

Maar niet getreurd want ook dit jaar gaan de Ten Kate’s er weer wat van proberen te maken en dan vooral van de vakantie(‘s). Wie weet lukt het dan deze keer om de steeds maar uitgestelde vakantie van 2017, 2018 en 2019 naar Oost-Europa nu eens wèl te doen.  De route is grotendeels klaar en dat mag natuurlijk ook omdat we er al een tijdje aan lopen te schafen.

Versie 18(!) ziet er bijvoorbeeld zo uit:

Daarnaast hebben we nog wat andere trips op de kalender staan, zoals de nodige bezoeken aan de Eifel of Sauerland en komt ook de Supertoer weer in beeld. En wellicht gaan we nog wel even naar (Noord-)Italië want dat land blijft favoriet.

Erik