Wederom uit de winterslaap…

Hoewel, op het moment dat ik dit schrijf liggen buiten nog de resten van een laagje sneeuw  en zijn de wegen de laatste dagen weer vol gestrooid met pekel. Toch is het weer tijd om het blog voor de 2e keer af  te stoffen sedert de start van dit weblog in januari 2011. Dat afstoffen hoeven we met de motoren niet te doen, want die hebben de afgelopen maanden keurig afgedekt in m’n kantoorruimte of in de schuur gestaan. Op het fotootje staan de Suzuki’s van Anne en Debbie nog “zusterlijk” lief naast elkaar in de tuin. Nu hangen ze afwisselend aan de acculader.

En er is in de tussenliggende periode ook het een en ander gebeurd. Ikzelf ben niet meer werkzaam bij De Bank waar ik het toch ruim 41 jaar heb volgehouden. Hierdoor ben ik namens de overige gezinsleden benoemd tot “henny huisman” of, zoals ik het zelf dan noem, daartoe ben gedegradeerd en kijk ik in deze tijd van het jaar maar naar de vogeltjes in de tuin.

 

 

Ook de website (inmiddels vervangen door deze) is in een nieuw jasje gestoken en zijn de nieuwe motoren voor de komende seizoenen door Motoport Almere afgeleverd. Een glimp van de huidige machines is te zien bij “De Stal” op onze site. We zijn natuurlijk weer het een en ander van plan in de komende jaren. Vanaf april beginnen de weekendjes weg en dat zetten we voort in mei om in juni echt op vakantie te gaan. Deze keer geen marathon richting verre oorden maar meer een vakantie waar ook wandelen en misschien zelfs wel luieren in voorkomen. Hoofddoelen zijn deze keer de eilanden Sardinië en Corsica. In juli doen we het weer wat kalmer aan om vervolgens in augustus de boel weer op te pakken richting de driehoek Oostenrijk, Italië en Slovenië. Voor 2014 hebben wij ook de nodige plannen maar dat moeten we eerst maar verder laten uitkristalliseren voordat we het gaan publiceren.

 

2013 gaat in ieder geval een mooi jaar worden.