Bijzondere ontmoeting.

Want dat zie je toch niet veel. Tenminste, ik niet want ik ben een stadsmens vanaf m’n geboorte.

Maar ik vind het wel mooi om zo’n stel eens te zien en ook nog eens zo dichtbij. Meestal staat dat spul middenin een weiland of bovenop een kerk, maar nu zag ik ze gewoon ergens in de betuwe terwijl ik langs de rivier de Linge reed op -hoe toepasselijk- de Lingedijk.

Dat komt zo, wij zijn al een aantal jaren lid van de Suzuki SV club en ook al hebben Janneke en ik geen Suzuki meer, het is er zo gezellig dat we zijn blijven plakken. Ik ben ook nog eens een bestuurshulpje en als zodanig zit ik met Pieter en Michiel in de Toercommissie. Vandaar ook een van m’n vorige berichten over motorrijden en snert. Nu was ik de toertocht voor de jaarlijkse ledenvergadering aan het voorrijden. Dat je nl. een keertje fout zou rijden is tot daar aan toe, maar “ze” willen de wegen incidenteel wel repareren en dan sluiten ze het
zootje af. Om nu te voorkomen dat er van de hele route niets overblijft gaan we kort voor de feitelijke happening de toertocht dus checken.

Het was afgelopen zaterdag prachtig weer, met inderdaad zelfs 14 graden op m’n display, en het is altijd weer een genot om door die streek te rijden. Maar, we dwalen af. Ik heb dus dat zwart/witte stel gezien en daar wil ik jullie deelgenoot van maken. Welke van de twee nu “de broek” aan heeft kon ik niet zien, maar ze zijn prachtig. De gebruikte camera is trouwens m’n nieuwe Panasonic Lumix DMC TZ10 met Leica lens.

 

Tot de volgende keer…..