Saas Fee (update)

We zijn inmiddels alweer over de helft van onze vakantie, zaterdag gaan we weer op huis aan, maar we hebben er tot nu toe van genoten. Gisteren zijn we ook helemaal van boven naar beneden geskied en dat was best fris vanaf 3500 meter hoogte. De jongens hebben nog wat stunts gedaan met jumps in het zgn. Free Style Park en dat is later wel op video te zien. Jammer dat Tim op maandag al een flinke smak heeft gemaakt dus die moet zich nu bezighouden met het zitten in het zonnetje op een terras nippend aan een biertje met bevroren schuim. Z’n schouder is een beetje gekneusd dus dat werkt niet echt mee als je wilt skieën.

Het weer is tot nu toe fantastisch geweest, alleen een stralend blauwe hemel, maar mijn Lidl ski-horloge met barometer zegt dat het gaat omslaan. En dat vinden ze hier helemaal niet erg want de sneeuwcondities zijn niet al te best. Een nieuwe laag wordt verwelkomd door heel het dal. Vannacht of morgen zal het dan ook wel wat nieuwe sneeuw geven, en dan zien we morgen wel hoeveel dat is geworden.

Op het moment dat ik dit tik zijn een flink deel van de jongeren naar de rodelbaan en waarschijnlijk ook naar wat Après Ski. Als ze maar lol hebben……Ikzelf drink een goed glas Port en hap een stukje kaas.

Erik